Utstilling på Ljan Stasjon


Velkommen til Eva Laskas Utstilling på Ljan stasjon!

Dato: 22. juni 2023

Sted: Ljan stasjon, Oslo

(L2 for Oslo S går direkte til Ljan stasjon)

Velkommen til en uforglemmelig reise inn i den fargerike verdenen til billedkunstneren Eva Laska. Vi er stolte av å presentere en eksklusiv utstilling som feirer hennes unike talent og kreative visjon. Bli med oss den 22. juni 2023 på Ljan stasjon i Oslo, og opplev en kunstnerisk utforskning som vil fange fantasien din.

Eva Laska er kjent for sitt uttrykksfulle og mangfoldige kunstverk som inspirerer. Hennes evne til å skape visuelle mesterverk som formidler følelser og stemninger, gjennom en blanding av farger, teksturer og formspråk.

På denne utstillingen vil Eva Laska presentere sine nyeste verk, som er spesielt skapt for å utforske forholdet mellom mennesket og naturen. Gjennom en harmonisk forening av abstrakte former og naturinspirerte elementer, tar hun oss med på en reise gjennom skogkledde landskap, botaniske verdener og stjernehimmelen. Hennes kunstverk vil fascinere deg og få deg til å reflektere.

Utstillingen på Ljan stasjon er en unik mulighet til å oppleve Evas kunstverk på nært hold. Det vil være en rekke håndkolorerte trykk og grafiske verk for å skape en engasjerende og inspirerende atmosfære. 

Vi gleder oss til å dele denne kunstneriske opplevelsen med deg!